Vanaf heden nieuwe Electrische scooters vanuit voorraad leverbaar! Klik [hier](https://scooterserviceachterhoek.nl/winkel/) voor een overzicht van de scooters
Vanaf heden nieuwe Electrische scooters vanuit voorraad leverbaar! Klik [hier](https://scooterserviceachterhoek.nl/winkel/) voor een overzicht van de scooters

Over Scooter Service Achterhoek

Scooter onderhoud en reparaties aan huis!

Oprichter Patrick Hartman zette al verschillende ondernemingen op poten. Scooter Service Achterhoek is zijn huidige project. “We zagen dat er behoefte is aan een scooterreparatieservice aan huis in omgeving Doetinchem. Naast het aanbieden van reparaties is Scooter Service Achterhoek een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werk-leertraject starten. Het doel is dat zij het bedrijf volledig zelfstandig gaan runnen”, vertelt de oprichter.

Werk- en leertraject

Patrick begint met het aanbieden van reparaties in samenwerking met Nick. Patrick: “Voor Nick is werken bij Scooter Service Achterhoek een mooie opening om in de toekomst weer volledig mee te draaien op de arbeidsmarkt. Hij heeft al de nodige technische kennis in huis dankzij zijn werk- en studie-ervaring. Daar hoeven we hem weinig in bij te scholen. We gaan hem nu verder coachen op het gebeid van klantencontact en andere facetten die bij dit werk horen. Op de lange termijn is het de bedoeling dat Nick het bedrijf zonder onze hulp gaat runnen.”

Alle scooters en 25 km rondom Doetinchem

Alle soorten scooters zijn bij de heren van Scooter Service Achterhoek in kundige handen voor onderhoud en reparatie. Ze werken in een straal van 25 kilometer rondom Doetinchem. “We vinden goede kwaliteit zeer belangrijk. Daarom gebruiken wij altijd kwalitatief hoogstaande onderdelen en testen de scooter uitgebreid voordat we weer weggaan”, vertelt Patrick. Het fijne van de Doetinchemse nieuwkomer is dat het bedrijf erg goed bereikbaar is: van maandag tot en met zondag, zelfs in de avonduren!

Scooter Service Achterhoek probeert alle reparaties en onderhoud bij jou thuis uit te voeren. Mocht dit niet ter plekke kunnen, dan nemen ze jouw scooter mee naar hun werkplaats.

Bedrijfsgegevens:
Scooter Service Achterhoek V.O.F.

Bedrijfsadres (Geen bezoekadres!)

Hiddinkdijk 21
7055AS Heelweg
KVK: 81957939
BTW-nummer: NL862284661B01